Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gruut Bakkes: Bleri Lleshi

25 september 2018 @ 08:00 - 17:00

COOP,  F.Demetskaai 23, 1070 Anderlecht

De naam zegt het zelf: (veelal) een Brusselaar aan het woord laten die iets te zeggen heeft en vooral die zich laat horen. Dit jaar is onze gast BLERI LLESHI.  En of hij iets te zeggen heeft! En of hij van zich laat horen! En hoe. Nemen we de wijze waarop Bleri onlangs nog naar aanleiding van de nominatie van Barones Mia Doornaert als voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren, intelligent reageerde en velerlei banbliksems over zich heen kreeg (vanuit gekende hoek uiteraard gaande van NVA-kopstukken tot Lukas Vander Taelen, maar ook Benno Barnard, Geert van Istendael tot en met de ultieme reactie van onze dame zelf: “ik wil niet te veel aandacht besteden aan een marginaal mannetje als Lleshi”.)

Maar Bleri is veel meer dan dat: hij is politiek filosoof, jongerenwerker in Brussel… en auteur van verschillende boeken. In zijn laatste boek “De kracht van hoop”, pleit hij voor verzet, engagement en hoop. Want de geschiedenis toont aan: hoop kan de wereld veranderen.

Een schitterende aftrap (met gesprek en maaltijd) voor het nieuwe werkjaar

 

Vragen? Louis Paul Boonkring

lpboonkring@hotmail.com

p/a Nieuwelaan 60 – 1040 Etterbeek

volg ons ook op www.lpboonkring.be

De Boonkring is aangesloten bij Curieus Brussel.

Deze folder staat weer vol met interessante activiteiten. Wil je die op de voet volgen? Gelijk heb je: 1 suggestie: word lid, 20€ en je staat op de 1ste rij. En voor 30€, behoor je tot de steunende leden. Doen! Op rekening BE40 0011199489 63 van de Boonkring.

De combinatie lijkt vreemd: elke donderdagavond vanaf 20u30 geven we afspraak in de sportzaal, Oudergemselaan 124  te Etterbeek voor een uurtje recreatief badminton. Ontspannend, inspannend. Meer moet dat niet zijn. Voor alle info: Kasper 0487 226807.

Gegevens

Datum:
25 september 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Geef een antwoord